A inceput Global Entrepreneurship Week: cea mai mare campanie de promovare a antreprenoriatului

Posted by:     Tags:  , ,     Posted date:  November 17, 2013  |  No comment


November 17, 2013


Milioane de tineri sunt implicati in perioada 18-24 noiembrie in Saptamana Mondiala a Antreprenoriatului.

Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globala de promovare a antreprenoriatului si inovarii. Pentru o saptamana, milioane de tineri din intreaga lume se vor alatura campaniei pentru a genera idei si a reinventa modul in care facem lucrurile. Tari de pe sase continente se reunesc pentru a celebra Global Entrepreneurship Week, o initiativa care inspira tinerii sa transforme inovatia, imaginatia si creativitatea in instrumentele lor cele mai puternice.

Pe parcursul unei saptamani, GEW inspira oamenii de pretutindeni prin evenimente locale, nationale si globale pentru a-i ajuta sa-si descopere potentialul de antreprenori si inovatori.

Initiativa a aparut in anul 2008 si a venit din partea fostului prim-ministru Gordon Brown si a lui Carl Schramm, presedintele Fundatiei Ewing Marion Kauffman. De atunci, s-a extins in 138 tari cu aproximativ 24.000 de parteneri organizand peste 37.000 de evenimente pentru 7 milioane de oameni.

Global Entrepreneurship Week are loc si in Romania datorita organizatiei Junior Achievment.About the author


Claudiu Vrînceanu, co-fondator al VP Connections, este consultant de business specializat în comunicare strategică și investiții. El este implicat activ în mai multe proiecte ale Fundației Romanian Business Leaders + co-fondator al RISERS NET. Ce fac aceste proiecte și cum pot schimba România: http://vrinceanu.ro/despre-mine/ Claudiu a fost în perioada 2015-2017 secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Claudiu Vrînceanu este, de asemenea, membru al Platformei România 100. Absolvent de ASE (REI) și Ştiințe Politice la SNSPA, el a încheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Unul din zece romani vrea sa devina antreprenor in 2014

Unul din cinci romani simte contextul economic actual oportun pentru deschiderea unei afaceri, iar peste 10% vor sa devina antreprenori...

Close