Bilant 2017: Investitiile straine, in crestere

Posted by:     Tags:      Posted date:  December 19, 2016  |  No comment


December 19, 2016


Investitiile straine directe au insumat 3,7 miliarde de euro in primele zece luni ale acestui an, in crestere cu peste 34% comparativ cu cele inregistrate in aceeasi perioada din 2015, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

“Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au insumat 3,736 miliarde de euro, din care participatiile la capital (inclusiv profitul reinvestit net estimat) au insumat 2,95 miliarde de euro, iar creditele intragrup au inregistrat valoarea neta de 785 de milioane euro”, se arata in document.

Comparativ cu primele noua luni ale anului, investitiile straine directe au crescut cu 593 de milioane de euro, de la 3,143 miliarde de euro la 3,736 miliarde de euro.About the author


Cu o experienta profesionala in business si administratie, Claudiu Vrinceanu a studiat economia la Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE) si Stiintele Politice la SNSPA. De asemenea, Claudiu a incheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Un proiect frumos: Primul meu Business Plan – bilant de toamna

Un numar de 25 de intreprinzatori ii invata pe studentii a opt universitati de stat si private cum sa isi...

Close