Cele ma inovatoare companii din lume

Posted by:     Tags:  , , , ,     Posted date:  November 6, 2014  |  No comment


November 6, 2014


Este greu sa inovezi, dar parca la fel de dificil este sa identifici organizatiile care inoveaza cel mai mult si in cel mai eficient mod.

Consultantii Boston Consulting Group au reusit sa identifice cele mai inovative companii din lume. Studiul The Most Innovative Companies 2014 este disponibil gratuit si va recomand sa-l lecturati. Reiese din studiu ca firmele specializate in tehnologie domina lista celor mai inovatoare companii. Doar ca putini sunt managerii (o treime) care considera ca big data si zona mobile vor avea un impact semnificativ asupra inovatiei in urmatorii cinci ani.

inovatie

 

Daca analizam cu atentie studiul Boston Consulting Group, observam ca piata auto sufera oarecum la capitolul inovatie (cu exceptia Tesla Motors, care a urcat de pe locul 34 pe pozitia 7).

Nou-intratii in top 50 cele mai inovative firme sunt compania japoneza Hitachi (37), SalesForce.com, care activeaza in domeniul managementului relatiilor cu clientii (40) si producatorul chinez de telefoane Xiaomi (35).About the author


Claudiu Vrînceanu, co-fondator al VP Connections, este consultant de business specializat în comunicare strategică și investiții. El este implicat activ în mai multe proiecte ale Fundației Romanian Business Leaders + co-fondator al RISERS NET. Ce fac aceste proiecte și cum pot schimba România: http://vrinceanu.ro/despre-mine/ Claudiu a fost în perioada 2015-2017 secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Claudiu Vrînceanu este, de asemenea, membru al Platformei România 100. Absolvent de ASE (REI) și Ştiințe Politice la SNSPA, el a încheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Doua exemple care-mi arata ca nemtii resping capitalismul

Aud in jurul meu argumentatii care descriu Germania asemenea unui stat capitalist, in care totul este mai sanatos din punct...

Close