Cele trei start-up-uri romanesti selectate la Seedcamp Londra

Posted by:     Tags:  , , , , , , , ,     Posted date:  September 10, 2015  |  No comment


September 10, 2015


Trei start-up-uri tech pornite in Romania au fost selectate de catre incubatorul Seedcamp din Londra, parte a unui grup de 20 de business-uri care intra astfel in “familia” programului din capitala Marii Britanii.

Traderion, fondat de George Pruteanu, Florin Cioaca si Florin Grosu, reprezinta un joc social pentru traderi. Concret, Traderion este o platforma de evaluare pentru traderi care ajuta companiile sa recruteze cei mai buni angajati prin intermediul unui simulator de jocuri in care participantii se comporta ca profesionisti din piata financiara. Platforma promite ca reduce costurile cu recrutarea cu 30-50%.

 

UiPath este un start-up care se ocupa de automatizarea proceselor realizate pana acum de oameni si “robotizarea” lor. Printre clienti sunt Delta Airlines, HP, AIG sau HP, potrivit start-up.ro.

 

DeviceHub.net, lansat de Ionut Cotoi, Constantin Craciun si Cristiana Bogateanu (foto), ofera servicii de cloud pentru solutii de tipul Internet of Things (IoT). Compania are sediul in Cracovia in prezent.

dev

 

Concret, DeviceHub.net este o platforma IoT care aduna date, le sumarizeaza si ofera posibilitatea de a controla de la distanta echipamentele conectate. DeviceHub.net poate fi integrat cu orice tip de hardware si este special conceput pentru monitorizare inteligenta, gestionarea flotei, industria medicala, automatizarea locuintelor, pentru producatorii IoT, industria auto, dispozitive wearable etc.

Lista completa a celor 20 de start-up-uri acceptate in programul Seedcamp este disponibila aici.About the author


Claudiu Vrînceanu, co-fondator al VP Connections, este consultant de business specializat în comunicare strategică și investiții. El este implicat activ în mai multe proiecte ale Fundației Romanian Business Leaders + co-fondator al RISERS NET. Ce fac aceste proiecte și cum pot schimba România: http://vrinceanu.ro/despre-mine/ Claudiu a fost în perioada 2015-2017 secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Claudiu Vrînceanu este, de asemenea, membru al Platformei România 100. Absolvent de ASE (REI) și Ştiințe Politice la SNSPA, el a încheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Scurta vizita in Varsovia: La naiba, ei l-au avut pe Leszek Balcerowicz!

Tocmai ce m-am intors cu un „vibe” bun din Varsovia si cu anumite ganduri-concluzii simple, poate chiar evidente pentru voi....

Close