Emisiune: generatia tinerilor care face bani pe net

Posted by:     Tags:      Posted date:  March 25, 2013  |  No comment


March 25, 2013


In mileniul trei romanul nu se mai naste poet, ci IT-ist sau afacerist pe internet. Intr-o tara zdrentuita de criza economica, generatia tinerilor a invatat sa faca bani. Cum? Cu talent, cu daruire, cu spirit inovativ a inventat business-uri, a muncit pe rupte dar… a reusit!

Duminica, 24 martie, de la ora 13, emisiunea Business B1 a prezentat trei afaceri online ale unor tineri seriosi si muncitori si cu mintea brici. Felicitari pentru idee + pentru noul format al emisiunii!

Am avut placerea sa fiu prezent in studio-ul B1, alaturi de invitati faini, cum ar fi Mirela Bucovicean, proprietar Molecule-F), Daniel Nicolescu, director general al furnizorului de solutii de plati online PayU, si Rares Pintea, director tehnic Innobyte.

Inregistrarea emisiunii, disponibila aici.About the author


Cu o experienta profesionala in business si administratie, Claudiu Vrinceanu a studiat economia la Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE) si Stiintele Politice la SNSPA. De asemenea, Claudiu a incheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Micii antreprenori, sub lupa cifrelor: 6 realitati

sa cum am obisnuit cititorii blogului meu si pe utilizatorii care ajung intamplator aici, imi propun sa public toate studiile...

Close