Evenimentul Akcees din aceasta seara – o dezbatere pentru tinerii antreprenori

Posted by:     Tags:      Posted date:  July 17, 2013  |  No comment


July 17, 2013


Viitorii sau proaspetii antreprenori trebuie sa urmareasca proiectele organizatiei Akcees alaturi de care am avut placerea sa fiu in ultimul an. Spre exemplu, astazi, 17 iulie, Akcees organizeaza la TechHub Bucharest evenimentul de lansare al revistei Akcees.

Acolo poti sa afli care e situatia actuala a antreprenoriatului romanesc si poti discuta despre antreprenoriat si antreprenoriat . Am placerea sa moderez cele doua panel-uri din aceasta seara, nu voi strica surpriza :), insa invitati vor fi Razvan Pascu, Fondator Travel Communication Romania), Cristi Badea (Co-Fondator Mavenhut), Vladimir Oane (CEO, uberVU) Malina Chirea (Co-Fondator Initiativa pentru Fericire), Traian Bruma (Co-Fondator CROS) si Stefana Popa (Co-Fondator Incubator 107).

Iata programul pentru cei interesati de eveniment:

  • 18:30 – 19:00 Primirea invitatilor si networking
  • 19:00 – 19:30 Ecosistemul antreprenorial romanesc
  • 19:30 – 20:00 Panel: antreprenoriatul social
  • 20:00 – 20:30 Panel: antreprenoriatul in Romania
  • 20:30 – … Networking

Teasing: doar un slide din rezultatele unui studiu realizat recent de Akcees ale carui concluzii vor fi prezentate diseara.About the author


Cu o experienta profesionala in business si administratie, Claudiu Vrinceanu a studiat economia la Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE) si Stiintele Politice la SNSPA. De asemenea, Claudiu a incheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Micro-agribusinessul in Romania: 7 cifre-cheie

gricultura reprezinta un domeniu tot mai tentant pentru actualii si viitori antreprenori, asa ca merita sa analizam cateva date din...

Close