Global Entrepreneurship Week: Si antreprenorii romani merita asta (Articol Start-Up.ro)

Posted by:     Tags:      Posted date:  November 20, 2017  |  No comment


November 20, 2017


Antreprenorii din întreaga lume sărbătoresc săptămâna aceasta cea de-a 10-a ediție a Global Entrepreneurship Week (GEW)-Săptămana globală a antreprenoriatului (13-19 noiembrie), cea mai mare sărbătoare a întreprinzătorilor, adică cei care își asumă riscuri cu scopul de a genera profituri. Anul acesta, au loc 35.000 de evenimente la nivel global în 165 de tări sub egida GEW.

Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globală de promovare a antreprenoriatului și inovării. Pentru o săptămână, milioane de tineri din întreaga lume se alătura campaniei pentru a genera idei și a reinventa modul în care facem lucrurile. Țări de pe șase continente se reunesc pentru a celebra Global Entrepreneurship Week, o inițiativă care inspiră ținerii să transforme inovația, imaginația și creativitatea în instrumentele lor cele mai puternice.

Inițiativa a apărut în anul 2008 și a venit din partea fostului prim-ministru Gordon Brown și a lui Carl Schramm, președintele Fundației Ewing Marion Kauffman. De atunci, s-a extins în 165 țări cu aproximativ 20.000 de parteneri organizând peste 35.000 de evenimente pentru 10 milioane de oameni.

 About the author


Claudiu Vrînceanu, co-fondator al VP Connections, este consultant de business specializat în comunicare strategică și investiții. El este implicat activ în mai multe proiecte ale Fundației Romanian Business Leaders + co-fondator al RISERS NET. Ce fac aceste proiecte și cum pot schimba România: http://vrinceanu.ro/despre-mine/ Claudiu a fost în perioada 2015-2017 secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Claudiu Vrînceanu este, de asemenea, membru al Platformei România 100. Absolvent de ASE (REI) și Ştiințe Politice la SNSPA, el a încheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Antreprenorii si investitorii fac front comun (a cata oara in 2017?) impotriva masurilor economice ale Guvernului

Antreprenorii români și marii investitori străini fac front comun, încă o dată anul acesta, împotriva măsurilor care vor pune în...

Close