The Monday Video: Bill Aulet vine in Romania

Posted by:     Tags:  , , ,     Posted date:  October 21, 2013  |  No comment


October 21, 2013


Vara aceasta mi-a atras atentia o carte scrisa de Bill Aulet, un antreprenor consacrat si profesor in cadrul MIT, una dintre cele mai riguroase institutii de invatamant din lume. El a creat sute de milioane de dolari in valoare de piata conducand companii antreprenoriale si a educat mii de antreprenori in ultimul deceniu. In aprilie 2013, MIT i-a acordat lui Bill premiul Adolf D. Monosson pentru mentorat antreprenorial.

Cartea “Disciplined Entrepreneurship: 24 Steps to a Successful Startup” le arata cititorilor cum sa creeze un startup de succes dezvoltand un produs inovativ si utilizand un proces complex in 24 de etape, dovedit a fi un set de bune practici. In cartea sa, Bill Aulet a compilat intr-un singur material toate informatiile practice si concrete pe care si-ar fi dorit sa le aiba in urma cu 20 de ani cand a devenit antreprenor.

Vestea buna este ca Bill Aulet vine in Romania! El va fi prezent joi, 24 octombrie, la TechHub Bucharest, unde are loc TechHub Meetup. In timpul evenimentului Bill Aulet va vorbi atat despre cartea sa, cat si despre experientele sale cu antreprenorii romani.

Pana atunci sa urmarim un scurt inteviu cu Bill Aulet, antreprenor si profesor convins ca antreprenoriatul poate fi invatat.About the author


Claudiu Vrînceanu, co-fondator al VP Connections, este consultant de business specializat în comunicare strategică și investiții. El este implicat activ în mai multe proiecte ale Fundației Romanian Business Leaders + co-fondator al RISERS NET. Ce fac aceste proiecte și cum pot schimba România: http://vrinceanu.ro/despre-mine/ Claudiu a fost în perioada 2015-2017 secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Claudiu Vrînceanu este, de asemenea, membru al Platformei România 100. Absolvent de ASE (REI) și Ştiințe Politice la SNSPA, el a încheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Cei mai buni din business: ei sunt cei are merita aplauze in continuare

e coincidenta faina: chiar de ziua de nastere a Irinei Anghel, unul dintre cei mai mari sustinatori ai antreprenoriatului si,...

Close