Viitorii unicorni? Raport Deloitte Technology Fast 50 Central Europe

Posted by:     Tags:      Posted date:  November 2, 2016  |  No comment


November 2, 2016


Compania Tremend a intrat, cu o crestere de 399%, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, studiu prezentat la sediul The Entrepreneurship Academy – Maastricht School of Management in cadrul unui eveniment care a avut ca tema centrala dezbaterea „Care este potentialul Romaniei de a naste unicorni?”* Au mai participat la eveniment, ca speakeri, Ahmed Hassan, Country Managing Partner, Deloitte Romania, Cosmin Alexandru, Decan al The Entrepreneurship Academy, Alina Mirea, partener Deloitte Romania.

In Romania, Tremend ocupa locul 37 la categoria Fast 50, cea mai inalta pozitie ocupata de o companie romaneasca. Topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrala, aflat la a XVII-a editie, realizeaza clasamentul companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de crestere din regiune pe o perioada de 4 ani si care contribuie, prin inovatie, la  progresul intregii industrii.

Clasamentul reuneste companii de diferite dimensiuni, cu o evolutie dinamica, care  transpun idei in solutii practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei si a inovatiei.

*Pornind de la intrebarea „Care este potentialul Romaniei de a naste unicorni?”, va recomand articolul De ce e Romania ideala ca sa pornesti un startup – opinia unui german care si-a deschis o companie aiciAbout the author


Cu o experienta profesionala in business si administratie, Claudiu Vrinceanu a studiat economia la Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE) si Stiintele Politice la SNSPA. De asemenea, Claudiu a incheiat cursurile programului de EMBA al Maastricht School of Management.


Wanna say something?


 

Read previous post:
Veste buna: numarul de turisti in Romania este in crestere

Numarul de turisti in Romania a continuat sa creasca cu un ritm de doua cifre in septembrie, iar ritmul a...

Close